2 billund sejre på Fyn

Fyn 4 november 2016


Mange Billund heste var til start på Fyn en regnfuld dag. det blev til to flotte sejre.

Første sejr blev hevet hjem af Rocky Egedal i stayerløbet (3. løb). Velstyret af Birger Jørgensen kun de to køre først over målstregen og hive sejren hjem i tiden 17,7/3200v. Børge Mathiesen havde sin hest klar til dagen og vi ønsker ham og resten af kredsen tillykke.

I samme løb så vi Princess VP med Timmy Ruusuviita. Ekvipagen endte dog som første uplaceret. 

I dagens uddannelsesløb, som primært bestod af Billundhestene,  havde Erik Hansen hyret H.C. Jacobsen til at køre Octavia Tamsen. Han udnyttede den gode startposition til fulde og hev en sikker sejr hjem i tiden 18,7/2140v. 

I samme løb besatte de to Evald Jensen heste Ocean Top med Iben Engholm og Laurell Hjerls med Rikke Knudsen henholdsvis 2. og 3. Pladsen. Onslow Salar (Timmy Ruusuviita) med Nina Smedegaard blev 4. Trust My Dream med Steffen Ris og Release Molar med Preben Hansen begge uplaceret.

I 2. løb havde J.C. Jacobsen sendt Sherry Brodda ud og de besatte 4 pladsen i tiden 20,4/2140v.

Erik Bisgaard havde bragt sine to hopper til start i henholdsvis 4. og 6. løb. Dog havde han ikke meget held med startsporene. I 4 løb så vi Una Cæsar (spor 8) med Ole Bender i sulkyen besætte 4 pladsen i tiden 16,7/2140a. I 6. løb var Troja Cæsar ude fra spor 11 med selv samme kusk. den fartrige hoppe speedede sig til 3. pladsen i 14,5/1600a.

I samme løb så vi Niels Åge Friborgs Top Fighter besætte 4. pladsen i tiden 14,6/1600a

I 7. løb havde Billundhestene ikke meget held. Mogens Christiansen havde sendt Wild Misty M ud med Knud Mønster og Verner Lübker havde sendt Bandit P L ud med Preben Kjærsgaard. begge heste endte uplaceret.

I dagens formløb så vi Phil Collins og Carsten Madsen køre sig til en god 2. plads i tiden 19,8/2140v. Mon ikke sejren er lige om hjørnet. I samme løb var Pippi  Girl (Ole Verner Hansen) nu med Ivar Jensen i sulkyen 4. i tiden 20,1/2140v. De resterende Billund heste måtte se sig slået.