4 sejre til hjemmebanen i Billund

Skrevet af Nicklas Hungeberg.

Mandag d. 13 juli var der løb på Billund Trav, og dette blev en god dag for flere af hjemmebanehestene. 

2. løb blev vundet af Anders Nielsens He Did It med Birger Jørgensen i vognen. Hesten sad som en af de bagerste undervejs, men leverede den stærkeste afslutning af alle, og kunne akkurat slå Son of Sizzling med Jan Dahlgaard på målstregen. Vindertiden blev flotte 13,5/1900ma. 

3. løb kunne Jimmi M. Jensen trænede Finest Aveve vinde sin tredje sejr på stribe, alle med Bent Svendsen i sulkyen. Finest Aveve holdt spidsen op med nummer et i volten, og kunne styre løbet hele vejen til mål. Vindertiden blev 16,1/2000mv. Villy Christensens Ferrari Bork besatte tredjepladsen i 15,5/2020mv. for Kasper K. Andersen. 

5. løb gik andenpladsen til Daylight VP i 18,3/2000mv. Kørt af Knud Mønster og trænet af Ansgar B. Iversen. Tredjepladsen opnåede Evita E M i 18,8g/2020mv. Kørt af Rene Kjær og trænet af Tina Eskesen. 

6. løb blev Darling Blåbjerg nr. 4. Henrik Lønborg kørte den Jens Nørgaard trænede hest. 

7. løb blev vundet af Jan Sørensen trænede Maharanee Star med Birger Jørgensen i sulkyen. Hesten vandt efter devisen spids og slut i 18,8/1900ma.

8. løb vandt Corona Bork med konstellationen Henrik Lønborg som kusk og Jens Nørgaard som træner. Hesten fik et løb i vinderhullet undervejs. Gik ud i andet spor inden sidste sving, og trak en på det lige, fra de øvrige til en ganske overlegen sejr. Vindertiden blev 17,0/2040mv. Andenpladsen gik til en tapper Rocky Egedal der var udstyret med 80 meter op til førehesten fra start. Kørt af Rene Kjær og trænet af Børge Mathiesen. Tredjepladsen tog Breaking K K i sin første start for sin nye træner Per Bang Pedersen, som havde hyret Kasper K. Andersen som kusk.