Top3 placeringer i Aalborg

Skrevet af Nicklas Hungeberg.

Lørdag aften havde tre Billundheste begivet sig på udflugt til løbene i Aalborg, og alle disse blev at finde i triorækken. 

3. løb besatte Erik Bisgaard trænede Django Cæsar andenpladsen for Kasper K. Andersen i 17,0/2160m. Django Cæsar sad det meste af løbet i dødens position i det fem hestes lille opgør. 

4. løb var Stald Egedals Rocky Egedal ude i Monte med Sabina Gammelgaard på ryggen. Trods 40 meters tillæg kom Rocky Egedal til at sidde med helt fremme i feltet, som skiftevis første og anden hest i andet spor. Hesten leverede en fin afslutning til andenpladsen (17,8/2180m), men kunne ikke gøre noget ved Triumf Kåsgård, som choksejrede.

5. løb havde Ernst G. Nielsen Dolly Skovbo til start med Kasper K. Andersen. Hesten blev serveret et afventende løb i tredje par indvendigt, og lignede ikke en hest der på noget tidspunkt skulle få angrebsplads, men i sidste sving galopperede den foranliggende samt den udvendigt liggende hest, og derved fik Dolly Skovbo frit frem. Dette udmøntede sig i en tredjeplads i tiden 19,6/2140m.