Calvin Ice & Charlie Game vandt i Billund

Skrevet af Nicklas Hungeberg.

1. løb debuterede Sarah W. Melsens Cherokee Heaven med Birger Jørgensen i vognen. Dette resulterede i en tredjeplads i 18,2/1900m. Benjamin Bang Pedersen og Bebop Frisco besatte femtepladsen i løbet. 

4. løb opnåede Tina Eskesen trænede og Mads Hjortsballe kørte Astana tredjepladsen efter et løb i tredje par indvendigt, på tiden 15,3/1900m. Gonato Fortuna førte løbet, ind til opløbssvinget hvor denne fik en galop på. Hesten kom derefter tilbage og tog den sidste præmie i løbet. 

5. løb var en afdeling af EM for Damer. Her blev Aslan Siem nummer fire i 16,1/1900m. Hesten blev kørt af den senere EM-vinder Samantha Stolker og trænet af Ole Sejer Christensen. 

6. løb bød på endnu en sejr til Calvin Ice og Bøje Laursen i 14,8/1900m. Calvin Ice kom rigtig godt igennem fra spor 11 bag bilen, og Bøje Laursen tøvede ikke med at køre frem, og sad allerede i spids efter små 500 meters kørsel. Herefter blev sejren ganske sikker. Veto trænet af Poul K. Sørensen og kørt af Kasper K. Andersen tog femtepladsen i løbet på en fin afslutning, efter at have fået et løb bagerst i feltet. 

 
Calvin Ice ved en tidligere sejr. 

7. løb genoptog Søren Jørgensens Charlie Game sejrsrækken i tiden 15,5/1900m. Charlie Game og Rene Kjær tog som vanligt en rolig start, og kørte derefter frem og fik spidsen foræret efter cirka 600 meters kørsel. Tempoet blev derefter dæmpet, og det blev derfor et speedopgør til slut som altså blev vundet af hesten i spids. Samme ejers Bosse Game der for dagen blev kørt af Bent Svendsen tog femtepladsen i løbet, efter at have siddet udvendigt på den førende det meste af løbet. 

 
Charlie Game ved en tidligere sejr.