Freja Blåbjerg & Dublin Laser sejrede på Fyn

Skrevet af Nicklas Hungeberg.

Fredag eftermiddag var der løb på Fyens Væddeløbsbane. 

 

1. løb, et 2 års løb, blev vundet af Villy Christensens Freja Blåbjerg i stærke 18,0/2140m, hvilket var en tangering af banerekorden for 2 årige hopper over normaldistancen. Hesten fik et et godt løb serveret af Morten Friis, som først tredje- og dernæst anden hest indvendigt, og vandt ganske sikkert på den stærkeste afslutning foran Fly High Shadow og Gordon Dahl. 

 
Freja Blåbjerg 02-08-2019

2. løb gav en femteplads til Anders Fredmar og Livi Kickback i 18,7/2140m efter et løb i tredje par udvendigt. 

3. løb besatte Steffen Ris trænede Another Dream andenpladsen for Kasper K. Andersen i tiden 15,4/2140m. Another Dream sad i inderbanen den indledende del af løbet, men gik med 1300 meter til mål ud i dødens, og gav derved en ryg at gå på til favoritten Chablis. I dødens sad Another Dream og holdt tempoet oppe hele vejen rundt, og knækkede også den førende Checkpoint S H, men måtte dog se sig besejret af rygkørte Chablis. 

4. løb gav en femteplads til Carsten Madsens Diamant Tinghøj med Kasper K. Andersen i vognen. Trods spor syv i volten fra 20 meters tillæg sad Diamant Tinghøj i vinderhullet after 500 meters kørsel. Her sad hesten hele vejen rundt, og opnåede på det femtepladsen i løbet. 

8. løb blev det sejr til Svend Åge Lübker ejede og trænede Dublin Laser i tiden 19,3/2140m. Dagens kusk Henrik Lønborg og Dublin Laser opnåede rimelig let spidsen, og sad der hele vejen rundt, til trods for at Elly Torp og Søren Johansson var oppe at spørge om spidsen flere gange undervejs. Disse to ekvipager var de eneste fejlfrie i løbet, og gjorde derfor op om sejren, men denne blev dog rimelig sikker for Dublin Laser. 

 
Dublin Laser 02-08-2019