Odense 05-07-19

Skrevet af Nicklas Hungeberg.

Mange Billundheste var til start fredag eftermiddag på Fyens Væddeløbsbane. 

1. løb gav en fjerdeplads til Bebop Frisco og Benjamin Bang Pedersen 19,0/2140m. Hesten gik i dødens de første 500 meter, og fik siden et løb i inderbanen. 

I 2. løb besatte Jens Nørgaards Corona Bork tredjepladsen i 17,3/2160m. Hesten missede starten fra spor 5 i volten med 20 meters tillæg, og måtte bruge de første 800 meter på at fange feltet. Derefter sad kusken Rene Kjær i tredje par udvendigt med hesten indtil midt på bagerste langside, hvor den gik afsted i tredjespor som den første, og holdt pænt ved hele vejen til mål som treer. 

3. løb var et amatørløb, hvor halvdelen af de startene heste var fra Billund. Bedst gik det for Okey Dokey og Jens C. Jacobsen som blev anden i 17,5/2160m. Okey Dokey sad det meste af løbet i 2. par udvendigt, og gik de sidste små 500 uden ryg, da vinderen Famous Footsteps overtog førringen allerede inden sidste sving. Livi Kickback og Anders Fredmar var tredje i løb. Parret tog en rolig start, fra spor et, og blev på grund af skiftende føreheste skovlet ned som sidste hest indvendigt. Angrebsplads kom der midt i sidste sving, hvor hesten leverede en god afslutning, men hvor der dog blev for langt frem. Angelfromheaven og Niels Ole Jensen tog de sidste penge i løbet, efter at have siddet sidst undervejs, og kommet i fjerdespors angreb opløbssvinget rundt.

I 4. løb fik Hans J. Kristensen trænede Bobbi Khan en 6. plads.  Hesten fik kort efter start galop på, i et forsøg på at opnå spidsen for sin kusk Jeppe Juel. Hesten satte sig dog hurtigt igen, og fik sidenhen et løb i tredje par indvendigt. Herfra kom der dog aldrig fri angrebsplads til Bobbi Khan, som kom til at hænge på et par trætte heste i opløbet. 

Stald Grindsteds Amanda B P besatte for Knud Mønster tredjepladsen i 6. løb i tiden 16,2/2140m. Sad undervejs i henholdsvis anden- og tredje par udvendigt. Angreb sidste sving rundt, og så stærk ud, men måtte dog slippe taget til slut og se sig slået af en sikker vinder i Chap A P. 

8. løb var et SU løb. Louise V. Mortensen blev anden med Opollo Top. Fik lov at styre løbet rundt i bumletogstempo, og måtte først se sig slået på de allersidste meter. Odin Hovmand med H. C. Hjortsballe og Excuse Me N L med Patrick Bang Pedersen besatte henholdsvis 4. og 5. pladsen i løbet. 

9. løb gav en end tredjeplads til Quidni og Ove V. Hansen. Ekvipagen sad undervejs i 2. par udvendigt og angreb på bagerste langside. Hesten leverede en fin afslutning, uden dog at kunne gøre det helt færdigt. Prelude og Jens C. Jacobsen tog de sidste penge, efter at have gået et afventende løb nede i feltet.