Charlie Game og Prelude vandt på Fyn

Skrevet af Nicklas Hungeberg.

Fredagens løb i Odense gav to sejre og flere fremskudte placeringer.  

 

I 3. løb var Jimmy M. Jensen trænede Energy Mix anden i 17,7/2140m for Kasper K. Andersen. Hesten tog spidsen direkte, og styrede hele vejen rundt, men måtte dog se sig slået til slut af rygkørte Euro Girl Gardenia. 

I 5. løb var Søren Jørgensens Charlie Game tilbage på vinderpladsen efter nok en stærk præstation i 13,5/1640m. Efter en rolig indledning, angreb kusken Rene Kjær tidligt og satte sig frem i dødens med en omgang til mål. Herfra grillede Charlie Game den førende Cassiopeia og vandt sikkert. 

 
Charlie Game 21-06-2019

9. løb gav en andenplads til Okey Dokey og J. C. Jacobsen i 18,7/2180m. Okey Dokey fik et løb bagerst i feltet i kraft af sit tillæg. På bagerste langside gik han med i ryg på One Boy i tredjespors angreb. Det var disse to heste der gjorde op om sejren, hvor One Boy trak det længste strå, med mindst mulige marginal. I samme løb besatte Paw Willumsen tredjepladsen, i første start med sin nye hest Athena Miguan efter en rigtig fin indsats. Hesten fik en fejl på i første sving, og måtte derfor ned at vende som sidste hest, men leverede sidenhen den stærkeste afslutning af alle i løbet. 

10. løb gav en overlegen sejr til J. C. Jacobsen og Prelude. Løbet blev ført an af Lille Du og Louise V. Mortensen i højt tempo, med Prelude klinet i ryggen, og resten af feltet jagende 20-30 meter efter hele vejen. J. C. trak ud til angreb midt i sidste sving, og koblede grebet på den førende omgående, og vandt sidenhen sikkert i 18,5/2140m. 

 
Prelude 21-06-2019