Sprintermesterdagen

Skrevet af Nicklas Hungeberg.

Kristi Himmelfartsdag blev Billund Travs største løbsdag, Sprintermesterdagen afviklet. Vejrguderne var desværre med arrangementet, som blev afviklet i regnvejr stort set hele dagen. Ikke desto mindre blev der vist nogle rigtig fine præstationer dagen igennem, med stærke tider til følge. 

I 1. løb blev Carsten Madsens Diamant Tinghøj nummer to i 17,8/2020m voltestart med Kasper K. Andersen ved linerne. Diamant Tinghøj sad som sidste hest undervejs i løbet, og rørte først på sig med 500 meter igen, og leverede derefter en glimrende afslutning. Doyouthinkiamsexy og Gunnar Eriksen besatte fjerdepladsen i løbet i tiden 18,2/2020m.

I 8. løb som var et Travligaen liga 4 løb blev Søren Jørgensens Charlie Game nummer to i tiden 14,3/1900m autostart. Charlie Game havde spor 11 bag bilen, og da løbet først havde sat sig havde dagens kusk, Rene Kjær, ramt 4. par udvendigt med hesten. På Bagerste langside gik de ud i tredjesporsangreb i ryg på Bellis Tulsbjerg, og fortsatte i eget angreb, da denne fandt ned i andet spor. Charlie Game leverede endnu engang en stærk præstation, men nåede dog ikke frem til Cutty Sark og Flemming Jensen der vandt løbet fra førring. Mille Ostersen ejede og trænede Chaplin tog 6. pladsen i løbet med Birger Jørgensen efter et løb i dødens position. 

10. løb gav en 5. plads til Gonato Fortuna og Bøje Laursen i tiden 15,8/2020m voltestart. 

I dagens afsluttende formløb blev der også løbet stærkt. Bedst af Billundhestene gik det for Quidni og Ove V. Hansen som besatte tredjepladsen i 16,9/2020m. 5. og 6. pladsen i løbet gik til henholdsvis Okey Dokey med J. C. Jacobsen og Action Scott med Rene Feltheim.