Corona Bork vandt i Odense

Skrevet af Nicklas Hungeberg.

Mandag d. 20 maj blev der afviklet et flot program på Fyens Væddeløbsbane. 

I 1. løb sejrede Corona Bork med Rene Kjær i sulkyen i tiden 16,8/2140m voltestart. Hesten trænes af Jens Nørgaard. Corona Bork havde spor syv i volten, og fangede på dygtig vis vinderhullet kort efter start, i ryg på favoritten Dynamic Dancer. Her sad hesten klinet i ryg ind til indgangen til sidste sving, hvor Rene Kjær trak ud til angreb. Rundt svinget havde Corona Bork og Dynamic Dancer en duel, som lignede at det kunne gå begge veje, men på lige bane blev det tydeligt at Corona Bork havde overtaget, og skar målstregen som overlegen vinder. 


Corona Bork ved sejren d. 20-05-2019

Dagens 2. løb gav en 4. plads til Bimse Cloc i tiden 15,0/2140m. Den Kaj Jørgensen trænede hest fik et løb i fjerde par indvendt, og så aldrig dagens lys, og lignede en hest der kom i mål med en del kræfter sparet.

I 5. løb blev Paw Nedergaard's Etienne Cross tredje i 18,9g/2160m voltestart. Kusken Knud Mønster kørte direkte på fra start, med sine 20 meters tillæg, og overtog føringen efter små 500 meters kørsel. Etienne Cross fik dog ikke meget fred i spidsen, da Birger Jørgensen med Emoji kort efter satte sig udvendigt og holdt tempoet oppe. Sådan sad de indtil midt i sidste sving hvor Etienne Cross fik en galop på, og tabte vindermuligheden. Hesten fandt dog travet, og opnåede tredjepladsen i det meget langstrakte felt. 

6. løb gav en tredjeplads til Livi Kickback og Anders Fredmar. Hesten gik et rigtigt godt løb i dødens hele vejen rundt, hvor den nedkæmpede den førende Whitney T, men måtte se sig slået til slut af par spurtstærke heste i Bringmeupfront og Solo som havde fået afventende rygløb. 

I 8. løb blev Octavia Tamsen og Erik Hansen nummer to, på en god slutspurt i tiden 18,7/2140m. Quidni og Ove V. Hansen besatte 5. pladsen i løbet.